Pedro Cancio, Mireia Rey i Carme Montanyà, nous noms destacats a la llista d'ERC

L'alcaldable republicà, Xavier Corbera, també ha incorporat Joan Puntí com a número 5

Xaviert Corbera presenta la seva candidatura a l'alcaldia de Rubí el 2023
Xaviert Corbera presenta la seva candidatura a l'alcaldia de Rubí el 2023 | Marta Casas
M.C.
22 de febrer del 2023
Actualitzat a les 21:14h
L'assemblea local d'ERC ha ratificat aquesta tarda la llista que presentarà la formació local a les properes eleccions municipals, amb Xavier Corbera al capdavant, amb tres nous noms que han confirmat la seva incorporació a la candidatura en els últims dies: Pedro Cancio, president del Club Ciclista de Rubí; Mireia Rey, comerciant de Sant Jordi Park - i recentment guardonada amb una distinció dels Wedding Awards -, i Carme Montanyà, directora de Dinàmic Crescendo. L'actual president de la secció local, Joan Puntí, serà el número 5 de la candidatura.

La formació republicana destaca que a la seva llista hi ha "el mateix nombre de dones i d'homes i seguint amb l'aposta per incorporar persones no vinculades al partit", per tal de fer una llista que "representi el sentit de la ciutat, la seva diversitat i tots els seus barris". A més, dins de les 10 primeres places han buscat "perfils que els permetin afrontar amb garanties professionals les responsabiliitats polítiques que els pertoquin".

Puntí ha declarat que a l'hora de proposar els perfils per la llista "hem tingut en compte les necessitats estratègiques de la ciutat i les hem casat amb les competències personals i professionals de cadascú". En aquest sentit, es mantindrà el bloc que ja ha treballat en aquest mandat amb Montse Soler (2), Xavier Cots (3), Marta Esparza (4) - amb "una missió molt concreta de treballar amb l'alcalde per la millora de la seguretat" -, Sandra Casas (6), Robert Masalias (7) i Òscar Arnaiz (9). Mireya Rey serà la número 8 i Carme Montanyà, la número 10.

Corbera es mostra convençut que "aquesta és la llista guanyadora", i ha animat a la ciutadania a "no deixar perdre" aquesta "energia, bagatge professional i estima per Rubí" que representen les persones que s'han incorporat a la llista. A més, ha destacat el "pas endavant" que han fet alguns veïns de Rubí per "lluitar per la millora de la seva ciutat".

Llista completa d'ERC a les eleccions municipals 
  1. Xavi Corbera
  2. Montse Soler
  3. Xavier Cots
  4. Marta Esparza
  5. Joan Punti
  6. Sandra Casas
  7. Robert Massalias
  8. Mireia Rey
  9. Oscar Arnaiz
  10. Carme Montanyà
  11. Dario Peña
  12. Carme Perz
  13. Lidia Calvet
  14. Arnau Bonell
  15. Glòria Font
  16. Pedro Cancio
  17. Nabila Borrohou
  18. Quim Conca
  19. Teresa Safont
  20. Moisés Pozo
  21. Mª Lluïsa Escolà
  22. David Miró
  23. Rocio Andújar
  24. Joan Batllori
  25. Maria Monrós
  26. Ricard Abellan
  27. Anna Esquirol
  28. Joan Manel Rodriguez
  29. Conxita Sánchez
  30. Antonio Ruiz
  31. Angie Albalate
  32. Jordi Codina