Milers de persones tornen a gaudir del Carnaval a Rubí

Itziar Cantora i Rocío Ortiz han estat les guanyadores del Concurs de Màscares de Carnaval, i la Torre Poppins, del Concurs de Comparses

La «Torre Poppins», guanyadora del Concurs de Comparses de Carnaval
La «Torre Poppins», guanyadora del Concurs de Comparses de Carnaval | Marta Casas
21 de febrer del 2023
Actualitzat el 27 de febrer a les 17:04h
Rubí ha tornat a gaudir aquest dissabte d'una multitudinària Rua de Carnaval, ara ja sense cap restricció, després de dos anys marcats per la pandèmia. Milers de persones han gaudit de la desfilada de fins a 14 comparses, de diverses escoles i entitats, a més d'una comparsa reivindicativa del CRAC, que sota el lema L'Ajuntament no m'estima 2.0 va voler visibilitzar el conflicte obert que manté amb el Consistori.

El Concurs de comparses de Carnaval organitzat per l'Ajuntament el va guanyar l'AFA Torre de la Llebre, amb la seva Torre Poppins, mentre que el segon i tercer premis se'l van endur Els pobles indígenes d'Amèrica, de l'AMPA Ca n'Alzamora, i la Haka dels Castellers de Rubí. Els premiats s'enduran 1.400, 700 i 400 euros bruts respectivament.
 

La «Torre Poppins», guanyadora del Concurs de Comparses de Carnaval Foto: Marta Casas

 

Els pobles indígenes d'Amèrica, segon premi al Concurs de Comparses Foto: Cedida/Montse Camero

 

La «Haka» dels Castellers de Rubí, tercera al Concurs de Comparses de Carnaval Foto: Marta Casas


Pel que fa al Concurs de màscares de Carnaval, les guanyadores han estat Itziar Cantora (categoria B), amb Seriyü, i Rocío Ortiz (categoria C) amb Baby Disco, mentre que tots els participants a la categoria A han rebut un obsequi sorpresa. Butterfly, de Lara Hernández, i Cuidabosc, d'Elisenda Solé, s'han endut els accèssits a les categories B i C.
 

Les guardonades al Concurs de màscares de Carnaval Foto: Localpres


El Carnaval finalitzarà dimecres amb la tradicional crema de la Sardina. El seguici fúnebre sortirà de la plaça de Pearson a les 18 h, i la crema es farà a l’Escardívol sobre les 19 h, amb la participació de la Colla de Diables de la Riera.