1 de 10
EL TEMPS

El temps d'aquest dimarts: s'acosta un oasi de frescor

Entrarà aire lleugerament més fred, que farà baixar la temperatura, sobretot a primera hora

Cel serè sobre Rubí | Marta Casas
per RubiTV.cat, Rubí | 3 d'octubre de 2023 a les 08:00 |
Setmana amb poques sorpreses meteorològiques: l'ambient continuarà sent càlid, però, això sí, la temperatura anirà patint petits canvis dia a dia. El temps estarà sempre subjecte a allò que faci la dorsal que travessa Catalunya. En aquest sentit, i segons la previsió del Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat), arriben bones notícies.

Entre dimarts i dimecres l'entrada d'aire lleugerament més fred farà que la calor no sigui tan pronunciada. Baixaran els registres, sobretot a primera hora. Tot i això, continuarem per sobre de la mitjana climàtica i serà un vist i no vist, ja que dijous els termòmetres tornaran a pujar.
 


Així, durant la pròxima jornada tindrem un matí molt semblant al de dilluns. Mantindrem de nou aquests núvols baixos a punts de la costa, entre Barcelona i el delta de l'Ebre i també entraran a punts de la Catalunya central. En aquesta línia, la visibilitat es veurà reduïda a punts de l'Empordà, en alguns indrets de la Catalunya central i també a zones de la vall de l'Ebre.
 

Alguns ruixats al Pirineu

Segons la predicció del Meteocat, tindrem aquests núvols alts que aniran creuant d'oest a est i que seran més possibles de cara a la tarda. De nou, amb aquestes nuvolades que podrien anar formant-se amb el pas de les hores i que no es descarta que hi hagi alguna precipitació entre feble i minsa a punts del Pirineu.

 

Les temperatures, però, com dèiem, continuaran anant a la baixa, tot i que es mantindran alguns valors per sobre d'aquesta trentena de graus. No obstant això, aquest serà l'escenari a punts més aïllats de Catalunya, perquè a indrets com ponent o la Catalunya central es mantindran molt a prop d'aquests 30, però ja s'espera que baixin, mentre que a altres zones de la costa la temperatura pujarà lleugerament.

Altres notícies que et poden interessar
 

Participació