1 de 10
Vaga serveis socials bàsics

Primer dia de vaga dels treballadors dels Serveis Socials Bàsics de Rubí

El regidor de Recursos Humans, Moisés Rodríguez, es compromet a convocar una taula de negociació

Els Serveis Socials Bàsics de Rubí s'han concentrat davant de l'Ajuntament | Marta Casas
per Marta Casas, Rubí | 22 de febrer de 2023 a les 13:59 |
Primer dia de vaga i mobilitzacions dels treballadors dels Serveis Socials Bàsics de l'Ajuntament de Rubí, en què els representants han aconseguit arrencar el compromís del regidor de Recursos Humans, Moisés Rodríguez, de convocar una taula de negociació per demà dijous, a les 13h. 

El col·lectiu exigeix que es cobreixin de manera immediata les vacants per baixes temporals però no amb personal externalitzat, amb unes condicions laborals més precàries; que es compleixin les ràtios establertes, que es faci una avaluació específica dels riscos psicosocials d'aquests treballadors i es facin campanyes de promoció de la salut psicosocial, que s'activi un servei d'atenció psicològica immediata i que s'incrementin les retribucions, ajustant-les al grau de competències i professionalitat equivalent a altres professionals de l'Ajuntament i de la província de Barcelona.


La concentració d'aquest matí ha arrencat a les 10.30h davant de l'Ajuntament i, en un moment determinat, la seixantena de persones que es manifestaven han entrat a l'edifici consistorial. En aquest moment el regidor responsable ha ofert la convocatòria d'aquesta taula de diàleg que els sindicats volen que sigui una mesa de negociació. L'aturada prevista per als pròxims dies, ara com ara, es mantindrà. 

 

També hauries de llegir
Fa 15 setmanes

Els Serveis Socials Bàsics de Rubí, a la vaga

Participació