1 de 10
Preinscripció escolar

Preinscripció escolar 2023-24 a Rubí: tot el que et cal saber

Les famílies que necessitin acompanyament de l'OME per fer la preinscripció telemàtica ja poden demanar cita

La preinscripció escolar a Rubí es podrà fer fins al 20 de març | ACN
per Aina Font Torra, Manresa | 27 de febrer de 2023 a les 13:41 |
Rubí ja ho té tot a punt per iniciar la preinscripció escolar de cara al curs 2023-2024. Enguany, la preinscripció per al 2n Cicle d'Educació Infantil i Educació Primària serà del 6 al 20 de març, i per a l'ESO del 8 al 20 de març.

Durant les pròximes setmanes també s'estan celebrant les jornades de portes obertes als diversos centres educatius de Rubí.


Com s'ha de fer la sol·licitud de preinscripció?


Com que el tràmit es farà  tot on-line -a través d'aquest enllaç- les famílies ja no hauran de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre; el que hauran de fer serà omplir un formulari telemàtic i adjuntar, escanejada o fotografiada, tota la documentació requerida


Durant el període de la preinscripció escolar, l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME) atendrà exclusivament famílies que no disposin dels mitjans tècnics necessaris per fer el tràmit a distància, ja que com l'any passat, la preinscripció només es pot formalitzar en línia. Les persones que necessitin aquest acompanyament poden demanar, des d'avui, cita a l'OME a través de la web de gestió de cites municipals (tràmit: "Suport a la preinscripció escolar"), enviant un correu electrònic a ome@ajrubi.cat o bé trucant al 93 588 70 00 (ext. 6369 o 6368).

La tramitació i l'assessorament es duran a terme presencialment a l'Oficina, situada al carrer del Doctor Robert, 20. Els dimarts s'atendrà la matrícula de famílies nouvingudes a la ciutat.

28 de febrer, xerrada informativa a l'auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler


Amb l'objectiu d'ampliar informació i poder resoldre dubtes, el dimarts 28 de febrer, a les 18.30h, l'auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler acollirà una xerrada informativa a càrrec personal tècnic del Servei d’Educació de l’Ajuntament i dels Serveis Territorials d’Ensenyament al Vallès Occidental.

 

Participació