Famílies de les escoles bressol Sol Solet i Lluna donen suport a les treballadores en vaga

Demanen al regidor d'Educació i l'alcaldessa "que afrontin la situació, deixin de fer promeses buides i donar llargues"

Protesta de les treballadores de les escoles bressol Lluna i Sol Solet
Protesta de les treballadores de les escoles bressol Lluna i Sol Solet | Cedida/MDC
28 de febrer del 2023
Actualitzat a les 12:13h
Les famílies dels alumnes de les escoles bressol Lluna i Sol Solet han obert una campanya de recollida de signatures virtuals a través de la plataforma Change.org per mostrar el seu suport a les treballadores, en vaga indefinida des de dijous passat.

La petició a la xarxa recull les reivindicacions de les treballadores - l'equiparació salarial, la instauració de la parella educativa, un manteniment regular de les escoles bressol i un augment de places per garantir l'accés a l'educació 0-3 de tots els infants de Rubí - i demanen al regidor d'Educació, Víctor García, i a l'alcaldessa, Ana María Martínez, que "afrontin la situació, deixin de fer promeses buides i de donar llargues".

En poc més de 24 hores, la petició ja ha arribat a les 834 signatures.

Aquest matí, les treballadores de les escoles bressol municipals de gestió externalitzada - totes dues, en mans de Cavall de Cartró - han tornat a protestar davant de l'Ajuntament de Rubí, on han estat ateses per un equip del programa Tot es mou de TV3. Demà, dimecres 1 de març, tornen a convocar una concentració a la plaça de l'Ajuntament.