Arriba la segona edició de les Jornades Feministes de Rubí

Enguany s'articularan en forma de conversa entre dues dones sobre literatura i intel·ligència artificial

Les Jornades Feministes se celebraran el 2 i 3 de març a la biblioteca Mestre Martí Tauler
Les Jornades Feministes se celebraran el 2 i 3 de març a la biblioteca Mestre Martí Tauler | Localpres
Redacció
28 de febrer del 2023
La segona edició de les Jornades Feministes de Rubí tindrà lloc els dies 2 i 3 de març a la Biblioteca Mestre Martí Tauler, una proposta que s'emmarca en la commemoració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones. Enguany les jornades s'articulen en forma de conversa entre dues dones sobre literatura i intel·ligència artificial.

Les jornades s'obriran dijous, 2 de març (17.30h) amb una reflexió sobre el paper de les dones a la literatura i l'escriptura com a eina de transformació feminista, en una conversa que mantindran Gracia Pérez, conductora del Club de Lectura Veus de Dones, i l'escriptora Carme Martí, autora del llibre Un cel de plom, sobre la vida de Neus Català; o Els núvols, una història sobre la maternitat, la fragilitat humana i la lluita per la vida.

El divendres, 3 de març (17.30h) Karina Gibert, professora de la UPC i directora del centre de recerca Intelligent Data Science & Artificial Intelligence (IDEAI-UPC) i Blanca Moreno, sociòloga i directora de la Consultoria MiT, parlaran sobre la convivència de les dones amb la intel·ligència artificial.

Per a aquesta activitat s'oferirà un servei de canguratge per a infants de 0 a 12 anys, que es pot sol·licitar en el moment de fer la inscripció a les Jornades, a través del correu igualtat@ajrubi.cat.