1 de 10
Dia d'Andalusia

Rubí torna a celebrar el Dia d'Andalusia amb plena normalitat

Les entitats recuperen les activitats tradicionals, després de dos anys marcats per la pandèmia

Rubí celebrarà el Dia d'Andalusia aquest cap de setmana | Marta Casas
per RubiTV.cat, Rubí | 28 de febrer de 2023 a les 17:04 |
Rubí tornarà a commemorar el Dia d'Andalusia, aquest cop amb plena normalitat i en les seves dates habituals, el cap de setmana més proper al 28 de febrer. Així, aquest cap de setmana, el parc de Ca n'Oriol tornarà a ser l'escenari de tot un seguit d'activitats organitzades per les diverses entitats que conformen la Coordinadora de Entidades Culturales Andaluzas de Rubí.

La programació arrencarà el divendres, 3 de març (19h) amb una conferència sobre l'andalusisme, a càrrec de Gregorio Cano, a l'auditori de la biblioteca Mestre Martí Tauler, després de la qual es farà un vi d'honor.


Dissabte, 4 de març, la plaça d'Andalusia acollirà la tradicional ofrena floral al bust de Blas Infante (11h), i posteriorment hi haurà un aperitiu. Tot seguit, la Banda de Música de Rubí conduirà els assistents a l'ofrena fins al parc de Ca n'Oriol, on a les 14.30h se servirà una paella popular. A partir de les 16h hi haurà les actuacions de les diverses entitats de la CECAR i a les 18h, una xocolatada.

Finalment, diumenge, dia 5, les entitats se citen a una nova Diada de convivència al mateix parc de Ca n'Oriol, a partir de les 9h.

 

Participació