Una empresa de Rubí, entre les 1.000 amb més creixement a Europa

Alfametal ha augmentat un 222,2% la facturació, fins als 164,3 milions d'euros

Imatge de l'empresa Alfametal de Rubí
Imatge de l'empresa Alfametal de Rubí | Alfametal
Redacció
06 de març del 2023
Alfametal, grup industrial dedicat a la gestió, processament i valorització de residus metàl·lics fèrrics i no fèrrics amb seu a Rubí, ha estat inclosa per primera vegada al rànquing FT1000, la classificació anual que elabora el diari britànic Financial Times amb el portal d'anàlisi de dades Statista amb les 1.000 companyies de creixement més ràpid a Europa.

L'empresa de Rubí es troba a la posició 704, amb un creixement d'un 222,2% i una facturació de 164,3 milions d'euros, segons el rànquing. Es tracta de l'única empresa espanyola inclosa dins la categoria de residus i reciclatge. A més, són la quarta empresa de l'Estat amb un major volum d'activitat d'entre totes les recollides al llistat i la 33a a nivell d'Europa, com recull el Diari de Terrassa.

En un comunicat, l'empresa diu que les xifres permeten a Alfametal posicionar-se com a companyia de l'ecosistema "en constant creixement i amb voluntat de potenciar les seves infraestructures productives", orientades al servei de recuperació i distribució de materials secundaris fèrrics i no fèrrics, després d'un període de creixement orgànic "molt sostenible" gràcies a noves inversions i la incorporació de plantes industrials.