1 de 10
Serveis socials bàsics

Tercer dia de mobilitzacions dels Serveis Socials Bàsics de Rubí

La reunió prevista per divendres no es va convocar, però avui hi ha trobada de la Mesa de negociació

Els treballadors dels Serveis Socials Bàsics de Rubí, en vaga | Marta Casas
per Marta Casas, Rubí | 6 de març de 2023 a les 13:42 |
Els treballadors dels Serveis Socials Bàsics de Rubí han fet avui el tercer dia de mobilitzacions a les portes de l'Ajuntament, després que la reunió prevista per divendres no s'arribés a convocar. Avui, en canvi, sí que havien arrencat el compromís municipal de convocar una Mesa de negociació - una de les seves primeres demandes - per trobar-se aquest mateix migdia. 

L'assemblea va sortir molt descontenta de la última trobada amb l'Ajuntament, i per això han mantingut la convocatòria de vaga, que implica una aturada cada dilluns i que podrà variar en funció del com vagin evolucionant les negociacions amb l'empresa. Els treballadors van convocar la vaga el passat 22 de febrer, i després d'una primera reunió infructuosa amb els responsables municipals de Recursos Humans, van acordar mantenir-la.


La situació no ha variat gaire aquest dilluns, ja que els treballadors continuen sense rebre cap solució que considerin adequada a les seves demandes. I avisen que, si tot continua igual, aquestes aturades poden anar "in crescendo".

Pel que fa a l'Ajuntament, no ha donat cap resposta a la petició d'informació que va fer RubiTV.cat des que la plantilla de Serveis Socials Bàsics va iniciar les aturades.


Hi haurà ampliació

 

Participació