1 de 10
Ajuts

Ja es poden sol·licitar els ajuts per a la pràctica esportiva

S'adrecen a infants i joves entre 4 i 18 anys de la ciutat

Els ajuts estan adreçats a infants i joves de 4 a 18 anys de la ciutat que realitzen activitats esportives | Localpres
per RubiTV.cat, 9 de març de 2023 a les 14:04 |
Aquest dimecres s'ha obert la convocatòria de subvencions per a la pràctica de l'esport federat, les activitats esportives d'inclusió i les extraescolars vinculades als Jocs Esportius Escolars per a la temporada 2022-2023, uns ajuts adreçats a infants i joves d'entre 4 i 18 anys que fan activitats esportives a través d'entitats o d'associacions de famílies d'alumnes de Rubí o altres ciutats, en cas que no hi hagi oferta d'alguna disciplina concreta al municipi.

El topall dels ajuts és de 525 euros de subvenció per sol·licitud, amb l'objectiu que no hi hagi desequilibris entre disciplines. Els conceptes subvencionables són les quotes d'inscripció i les quotes mensuals o anuals de participació, la llicència esportiva, la revisió mèdica i la roba esportiva (aquesta darrera, fins a un màxim de 125 euros). 


La concessió dels ajuts es farà segons la renda anual de la unitat familiar, i la quantia concreta dependrà d'un sistema de gradació: en funció del nivell de renda s'establirà el percentatge d'ajut que li correspondrà a la família sol·licitant, i en el cas dels ajuts per a les activitats d'inclusió, s'incrementarà un 5% cada tram.

Les sol·licituds es poden presentar fins al dia 28 de març a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Rubí o, excepcionalment, a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, demanant cita prèviament. 

 

Arxivat a:
Societat
Participació