Obertes les inscripcions per als casals vacacionals de primavera

L'Institut Escola Teresa Alter acull aquests casals, adreçat a infants de 3 a 12 anys, del 3 al 6 d'abril

L'institut-escola Teresa Altet de Rubí
L'institut-escola Teresa Altet de Rubí | Marta Casas
Redacció
13 de març del 2023
Les inscripcions per als casals vacacionals, que es desenvolupen durant els dies laborables de les vacances escolars de primavera, s'han obert aquest dilluns. S'adrecen a famílies amb infants dels 3 als 12 anys, del 3 al 6 d'abril a l'Institut Escola Teresa Altet. 

L'oferta es divideix en diverses modalitats en funció de l'horari i el servei: acollida (8 a 9h), matí (9h a 13h), menjador (13h a 15h) i tarda (15h a 17h); amb un preu ajustat a cadascun d'aquests: des dels 8 euros de la franja de tarda fins als 56 pel casal de tot el dia, amb acollida i menjador. 

Per obrir una franja horària caldrà que hi hagi un mínim de 6 inscrits per cada grup d'edat, i l'oferta màxima és de 30 places per cada horari. 

Les sol·licituds es podran tramitar fins al pròxim 24 de març, inclosos, preferentment a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament o de manera presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, demanant cita. Cal aportar una còpia del DNI del pare, mare o tutor legal de l'infant, i una còpia del document identificatiu, de la targeta sanitària de l'infant i del llibre de vacunes de l'infant. 

Les places s'atorguen per rigorós ordre d'arribada, i es trucarà a cadascuna de les famílies per confirmar la seva acceptació en les condicions que hagi sol·licitat.