Obertes les inscripcions per als casals vacacionals de primavera

L'Institut Escola Teresa Alter acull aquests casals, adreçat a infants de 3 a 12 anys, del 3 al 6 d'abril

L'institut-escola Teresa Altet de Rubí
L'institut-escola Teresa Altet de Rubí | Marta Casas
Redacció
13 de març de 2023, 08:30
Les inscripcions per als casals vacacionals, que es desenvolupen durant els dies laborables de les vacances escolars de primavera, s'han obert aquest dilluns. S'adrecen a famílies amb infants dels 3 als 12 anys, del 3 al 6 d'abril a l'Institut Escola Teresa Altet. 

L'oferta es divideix en diverses modalitats en funció de l'horari i el servei: acollida (8 a 9h), matí (9h a 13h), menjador (13h a 15h) i tarda (15h a 17h); amb un preu ajustat a cadascun d'aquests: des dels 8 euros de la franja de tarda fins als 56 pel casal de tot el dia, amb acollida i menjador. 

Per obrir una franja horària caldrà que hi hagi un mínim de 6 inscrits per cada grup d'edat, i l'oferta màxima és de 30 places per cada horari. 

Les sol·licituds es podran tramitar fins al pròxim 24 de març, inclosos, preferentment a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament o de manera presencial a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, demanant cita. Cal aportar una còpia del DNI del pare, mare o tutor legal de l'infant, i una còpia del document identificatiu, de la targeta sanitària de l'infant i del llibre de vacunes de l'infant. 

Les places s'atorguen per rigorós ordre d'arribada, i es trucarà a cadascuna de les famílies per confirmar la seva acceptació en les condicions que hagi sol·licitat.