1 de 10
Neus Català

El CER organitza una sortida pels paisatges de la infantesa de Neus Català

El diumenge, 26 de març, es podrà visitar Els Guiamets, poble natal de Català

Rubí i Els Guiamets són pobles agermanats des de l'octubre de 2020
per RubiTV.cat, 14 de març de 2023 a les 10:05 |
El Centre d'Estudis Rubinencs ha organitzat, pel pròxim diumenge 26 de març, la segona sortida guiada del cicle Descobrim la nostra història, dedicat als paisatges de la infantesa de Neus Català al seu poble natal, Els Guiamets

L'alcalde, Miquel Perelló, rebrà la comitiva de Rubí i farà una explicació pels llocs lligats a la infantesa de Català. Després, es dinarà a Gratallops i a la tarda la visita es traslladarà a Falset, on també hi ha una plaça dedicada a la Neus, i a l'ermita de Sant Gregori, on hi ha un mirador des del qual es veu tot el Priorat. 


La sortida tindrà un preu molt reduït, només 40 euros, ja que l'Ajuntament de Rubí i el d'Els Guiamets finançaran el trajecte en autobús. El preu inclou la guia, l'assegurança, l'esmorzar, el dinar i el transport. Les inscripcions es poden fer enviant un correu a sortides.cer@gmail.com, o bé presencialment al local del Centre d'Estudis Rubinencs, situat a la Biblioteca Mestre Martí Tauler (de 18h a 20h de dilluns a divendres). Per a més informació es pot trucar o enviar un Whatsapp al 620 225 919. 

 

Participació