Obertes les inscripcions per la 21a Cursa de Muntanya de Rubí

L'emblemàtica prova del Centre Excursionista serà el pròxim 14 de maig

Imatges de la Cursa de Muntanya de 2018
Imatges de la Cursa de Muntanya de 2018 | Centre Excursionista de Rubí
Redacció
15 de març del 2023
Aquest dimecres s'han obert les inscripcions per la 21a edició de la Cursa de Muntanya, una de les activitats més emblemàtiques del Centre Excursionista de Rubí. La Cursa serà el pròxim dissabte, 14 de maig, i ja es poden fer a través d'aquest enllaç.

Les inscripcions són obertes a tothom, a un preu de 15 euros, 10 per als socis del CER (20 euros el mateix dia de la cursa). Pel que fa a la cursa infantil (nascuts el 2010 i posteriors), que es desenvolupa paral·lelament, les inscripcions són gratuïtes i es fan al mateix lloc de la sortida.

Des de l'any 2012, el recorregut - enguany, de 12 quilòmetres per una petita modificació - es fa per la zona de Can Roig amb punt de sortida (9.30h) i arribada al pavelló poliesportiu La Llana. Dies abans de la prova, els responsables del Centre Excursionista marquen el recorregut convenientment.

La Cursa es cronometra amb un xip, que serà proporcionat per l'organització en el moment de recollir el dorsal. Tots els participants que acabin la cursa tindran com a obsequi una samarreta tècnica de trail, un entrepà de botifarra - enguany, amb opció per a celíacs i vegans - i una bossa del corredor. També hi haurà el premi local Rubí d'Arrel, i els tradicionals obsequis i sortejos dels col·laboradors de la Cursa.

Sostenibilitat, un pernil i un tram Strava
Com a novetats d'enguany, els avituallaments no tindran gots, és a dir que cada participant haurà de portar els seus mateixos: "cal fer un esforç per reduir residus i millorar en sostenibilitat", diu el Centre Excursionista.

També s'afegeix el Pernil Challenge: al quilòmetre 8 hi haurà un pernil esperant que algun corredor l'agafi i el carregui fins la meta, i si ho aconsegueix, se'l podrà endur.

Per últim, hi haurà marcat un tram Strava, pensat per als més fans i competitius de la popular aplicació de seguiment de l'activitat física.