L'Obrador Coral farà un Concert de Primavera molt especial

Comptarà amb la col·laboració de la Coral Sant Cugat del Club Muntanyenc i membres dels Antics Escolans de Montserrat

Imatge d'un concert de l'Obrador Coral a l'Església de Sant Pere
Imatge d'un concert de l'Obrador Coral a l'Església de Sant Pere | OCB
Redacció
20 de març del 2023
L'Obrador Coral de Rubí oferirà aquest diumenge el tradicional Concert de Primavera, enguany amb una producció molt ambiciosa en què estaran acompanyats per la Coral Sant Cugat del Club Muntanyenc i membres dels Antics Escolans de Montserrat. De fet, després d'estrenar el concert a Rubí aquest diumenge, el portaran al Monestir de Sant Cugat (22 d'abril) i a la Basílica de Montserrat (6 de maig).

El concert es composa d'obres litúrgiques de gran bellesa i dificultat vocal, ja que moltes de les obres són a sis i fins i tot a vuit veus, d'autors com Cererols, Pau Casals, Anselm Ferrer, Antoni Nicolau, Joseph Rheinberger o Txaikovski. Peces que aporten pau espiritual, conviden a la calma i la reflexió, evoquen el dolor per la pèrdua però sense perdre de vista l'esperança del renaixement: en definitiva, que apropen a l'època de la Setmana Santa.

El projecte comptarà amb la direcció de Jordi Boltes i, en aquesta ocasió, l'acompanyament a l'orgue d'Eloi Javier. El concert a Rubí serà in memoriam del company de l'Obrador Coral Àngel Parera, que va morir el passat mes de gener.

Els concerts a l'Església de Sant Pere de Rubí i al Monestir de Sant Cugat seran a les 20h, mentre que el que es farà a la basílica de Montserrat serà a les 20.30h.