S'inicien les fases 2 i 3 de les obres de renovació de la xarxa d'aigua de Can Vallhonrat

Tenen una durada prevista de set mesos i un pressupost de 816.560,17 euros

S'executaran al carrer  Compositor Granados en direcció est
S'executaran al carrer Compositor Granados en direcció est | Localpres
Redacció
20 de març del 2023
Aquest dilluns s'han iniciat la segona i tercera fase de les obres de renovació de la xarxa d'abastament d'aigua potable de la urbanització de Can Vallhonrat. L'actuació, que contempla la renovació de la xarxa de tot el barri, s'ha dividit en quatre fases per la magnitud del projecte.

Les obres s'executaran sense necessitat de tallar cap carrer al trànsit i deixant lliure l'entrada als habitatges, tot i que en alguns moments puntuals - quan s'hagi d'actuar als encreuaments de determinats carrers, per exemple - sí que serà necessari tallar o limitar els accessos a alguns punts. Les afectacions es comunicaran adequadament a mesura que avancin les obres.

La fase 2, que té una durada prevista de set mesos, s'executarà des del carrer Compositor Granados en direcció est, després de la finalització de la primera fase en aquest sector.

L'obra, contemplada en el Pla d'inversions del Servei d'Abastament d'Aigua 2022-2023 té un pressupost total d'1.684.881,98 euros, dels quals 816.560,17 corresponen a les fases 2 i 3. Entre d'altres, els treballs contemplen la renovació d'instal·lacions, adequant el material de la xarxa, incorporant vàlvules de sectorització i renovant els hidrants.