Rubí decreta tres dies de dol per la mort de tres veïns en un incendi

Se suspenen totes les activitats municipals previstes per avui i la programació de la COLOR Week dels pròxims dies

Banderes a mig pal a l'Ajuntament de Rubí
Banderes a mig pal a l'Ajuntament de Rubí | Ajuntament de Rubí
Redacció
22 de març del 2023
Actualitzat a les 16:47h
L’Ajuntament de Rubí ha decretat tres dies de dol per la mort de tres persones a l’incendi declarat aquest matí al carrer de Saragossa. Les banderes de la casa consistorial onegen a mig pal i s'han anul·lat totes les activitats municipals previstes per avui. A més, s'ha convocat un minut de silenci demà a les 12h a la plaça de la Vila.

Així mateix, l'Ajuntament ha informat a través del seu compte de Twitter que suspèn totes les activitats relacionades amb la COLOR Week previstes per avui, dijous i divendres. 

L'alcaldessa de Rubí, Ana María Martínez, ha manifestat aquest matí que és un dia "terrible" per a la ciutat, i ha posat a disposició dels veïns i veïnes afectades tots els serveis municipals. Les persones que han estat evacuades han estat ateses a les instal·lacions del Club Petanca Santa Rosa, on s'han atès les primeres necessitats bàsiques - esmorzar, resguardar-se del fred i no haver-se de quedar enmig del carrer. El Consistori també serà l'encarregat d'acompanyar les persones que necessitin un lloc on passar la nit i els pròxims dies, en cas que no puguin o vulguin marxar amb familiars o coneguts, després d'haver recollit les seves pertinences.

Martínez també ha volgut deixar clar que "no hi havia cap circumstància irregular" en aquest edifici, ni pel que fa als residents ni pel que fa als subministraments.