Nous itineraris per bicicletes i patinets per evitar l'illa de vianants

L'Ajuntament recorda que les persones que condueixen vehicles de mobilitat personal han de desmuntar per l'illa i altres espais de convivència

Rubí senyalitza itineraris amb bici i patinet
Rubí senyalitza itineraris amb bici i patinet | Localpres
Redacció
23 de març del 2023
L’Ajuntament ha implementat quatre itineraris alternatius perquè les bicicletes i els vehicles de mobilitat personal (VMP) puguin circular per la ciutat evitant passar per l’illa de vianants, per on tenen prohibida la circulació.

L'objectiu de la mesura és garantir la seguretat dels vianants, sobretot als eixos principals, amb una gran afluència de persones que circulen a peu, i fomentar la mobilitat sostenible reduint les emissions de gasos contaminants.

Els recorreguts que s'han implementat, i que s'estan senyalitzant durant aquests dies de manera horitzontal i vertical, connecten l'Estació dels FGC amb l'Escardívol i amb la biblioteca Mestre Martí Tauler passant pel carrer General Prim, Virgili, la plaça Salvador Allende i el carrer Terrassa (1), de l'Escardívol a l'Estació passant per Pau Claris, Santa Llúcia i Historiador Serra (2), de l'Estació a l'Escardívol pel carrer García Lorca, Sant Isidre, carrer Nou i Prat de la Riba (3) i de l'Estació a la Biblioteca passant per Pintor Coello, Sant Isidre, pl. Bonaventura Josa i el carrer Torrent de l'Alba.

A més de la senyalització per marcar aquests itineraris, s'ha reforçat la que indica a les persones que utilitzen aquests vehicles que han de desmuntar quan passen per l'illa de vianants i altres espais de convivència com la plaça del Doctor Guardiet o la plaça Onze de setembre.