1 de 10
Kings League

De Rubí al Camp Nou amb la Kings League

El davanter Edgar Álvaro i el porter Marc Arús, de la UE Rubí, van jugar la semifinal de la lliga ideada per Gerard Piqué amb Los Troncos FC

per Marta Casas, Rubí | 27 de març de 2023 a les 07:42 |
Aquest diumenge a la tarda, la Kings League ha proclamat el campió de la primera temporada de la seva històriaEl Barrio, dirigit pel periodista Adri Contreras, en una jornada que ha reunit 92.522 persones a l'Spotify Camp Nou i uns 2,2 milions de seguidors a través de Twitch. Espectacle musical, show dels presidents, celebritats de les xarxes a les graderies i, fins i tot, el president Pere Aragonès a la llotja, van tancar un diumenge pletòric per a la comunitat online de Twitch, TikTok i Twitter.

Dos jugadors de la UE Rubí van viure aquesta experiència, ja que formaven part d'un dels equips de la Kings League que van accedir a la final a quatre, Los Troncos: el davanter Edgar Álvaro i el porter del filial Marc Arús. L'equip del Roble, sobrenom amb què es coneix Álvaro, no va poder superar l'Aniquiladores després d'una primera semifinal vibrant que es va decidir als penals. Aniquiladores, però, va perdre el partit a la final contra El Barrio - que va guanyar la segona semifinal contra Sayans.


Álvaro i Arús van trepitjar ahir el Camp Nou, però no son els únics rubinencs que han participat d'aquest nou format competitiu ideat per Gerard Piqué: en la fase regular, també hi va jugar Raúl Dorado i Pol Zapata, tots dos a Jijantes FC, presidit pel periodista esportiu Gerard Romero.

Altres notícies que et poden interessar


 

 

Participació