1 de 10
Educació

Arrenquen les jornades de portes obertes a les escoles bressol de Rubí

La preinscripció serà del 8 al 18 de maig

A Rubí hi ha tres escoles bressol municipals | Albert Hernàndez
per RubiTV.cat, Rubí | 13 d'abril de 2023 a les 09:10 |
Les famílies que vulguin inscriure els seus fills o filles en alguna de les escoles bressol municipals poden conèixer els tres centres públics de la ciutat a través de les seves jornades de portes obertes.

El 13 d’abril farà jornada de portes obertes l’EBM La Bruna, el 17 d’abril rebrà a les famílies l’EBM Lluna i el 24 d’abril serà el torn de les portes obertes de l’EBM Sol, solet. Totes les jornades es faran per torns entre les 17 i les 19 h.


Durant aquestes sessions de portes obertes, cada centre presenta l’equip de professionals que hi treballa, explica el seu projecte educatiu i fa un recorregut per les seves instal·lacions. Per assistir a les jornades de portes obertes, les famílies han d’omplir un formulari en línia als següents enllaços: EBM La Bruna (13 d’abril), EBM Lluna (17 d’abril); EBM Sol, solet (24 d’abril).

Per rebre informació sobre el procés d’escolarització, les famílies també poden assistir a la xerrada Tot el que s’ha de saber per inscriure un infant menor de 3 anys a l’escola bressol municipal que anirà a càrrec del Servei d’Educació i Infància de l’Ajuntament de Rubí. La xerrada tindrà lloc dimecres 3 de maig a les 18 h a l’auditori de la Biblioteca Mestre Martí Tauler i el públic pot inscriure-s’hi en línia.


Durant la xerrada, hi haurà servei gratuït d’acollida d’infants per a les famílies assistents a la xerrada, a l’Espai Familiar Creixença, just al costat de l’auditori. Per fer-ne ús, cal inscripció prèvia a educacio@ajrubi.cat donat que l'aforament és limitat.

La preinscripció per a les escoles bressol municipals serà entre el 8 i el 18 de maig. Es podrà fer presencialment a l’escola bressol demanada com a primera opció o de manera telemática a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Rubí.

 

Participació