Bea Ortiz i Elena Ruiz, campiones d'Europa

El CN Sabadell venç per 8-9 el CN Mataró en una final històrica a Can Llong

El CN Sabadell celebra el títol
El CN Sabadell celebra el títol | Jordi López/Federació Catalana de Natació
Redacció
03 d'abril del 2023
L'Astralpool CN Sabadell, equip on militen les rubinenques Bea Ortiz i Elena Ruiz, ha aixecat aquest dissabte la seva sisena Champions League després de vèncer per en emocionant 8-9 l'Assolim CN Mataró, que arribava a la final de la competició europea per primera vegada a la seva història. De fet, la mateixa final va ser històrica perquè mai abans s'havien enfrontat dos equips del mateix país.

El partit va ser molt igualat des del primer minut, tot i que el Sabadell va anar tot el partit per davant en el marcador excepte al primer quart, que va acabar 1-1. El segon quart va acabar 2-5 i el tercer, 4-7.

En l'últim quart es va viure la màxima intensitat, amb un Mataró revifat i disposat a lluitar pel partit, fins a arribar a col·locar-se 7-8. I és aquí quan va aparèixer el braç d'Elena Ruiz, establint el 7-9, i sense massa més temps, les mataronines es van col·locar 8-9. Una encertada Laura Ester va evitar el gol de l'empat en els últims segons de partit.