Es convoca una trobada en defensa de la sanitat pública a Rubí

La plataforma Rubí per la Sanitat i el Moviment per unes Pensions Públiques Dignes insten el teixit associatiu de la ciutat a unir-s'hi

La plataforma Rubí per la Sanitat es concentra cada dimarts al matí a la plaça de l'Ajuntament
La plataforma Rubí per la Sanitat es concentra cada dimarts al matí a la plaça de l'Ajuntament | Marta Casas
Redacció
08 d'abril del 2023
Rubí per la Sanitat i el Moviment per unes pensions públiques dignes convoquen una nova trobada ciutadana al voltant del sistema sanitari català, que vol donar continuïtat a l'acte públic del passat 2 de març, que va comptar amb una gran participació. D'aquest acte en va sortir una conclusió: "ha arribat el moment de donar una resposta unitària com a ciutat".

Així, les plataformes insten el moviment ciutadà a defensar una sanitat pública i de qualitat, reunint totes les veus possibles per ser "més forts i més plurals" en la lluita per revertir les retallades "que ens afecten a tots i no podem continuar consentint". 

La trobada que convoquen, que serà el pròxim dimarts, 11 d'abril, a les 18.30h a l'Ateneu Municipal, té l'objectiu d'estudiar "camins de treball conjunt i compartir reflexions", per tal de convocar una gran mobilització a favor de la sanitat pública.