La plataforma Justícia per Brian Rios convoca una protesta al Parlament

A més d'exigir explicacions als Departaments d'Interior i Salut, demanen testimonis dels fets de la matinada del 20 al 21 d'agost

Una manifestació per exigir que s'investigui el cas de Brian Rios
Una manifestació per exigir que s'investigui el cas de Brian Rios | Cedida
Redacció
09 d'abril del 2023
La plataforma Justícia per Brian Ríos, que dona suport a la família del jove colombià que va morir la matinada del 21 d'agost als calabossos dels Mossos d'Esquadra de Rubí, ha convocat per aquest dimecres, 12 d'abril, una concentració a les portes del Parlament per exigir explicacions als Departaments de Salut i Interior sobre el cas.

Al matí, a les 12.30h, hi haurà una roda de premsa des del faristol del Parlament en què intervindran Juliana Tapiero, la vídua de Brian Rios; Sandra Ríos, la mare del noi; Elisabet Garcia Rull, advocada de la família, i Natàlia Abrego, membre del Centre per a la Defensa dels Drets Humans Iridia, a més d'una representant de la plataforma. La concentració popular serà a les portes del Parlament a les 19h. 

Per altra banda, la plataforma ha fet una crida per trobar testimonis dels fets de la matinada del 20 al 21 d'agost de 2022, des que en Brian va ser detingut fins que va ser traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra. La família demana a qualsevol persona, ja fos algú que es trobés a l'aparcament del Rubí Forma entre les 11h i les 12h de la nit - fan un esment especial a un noi que conduïa un patinet elèctric, amb qui en Brian havia parlat uns minuts abans -; pacients, acompanyants o treballadors del CUAP Mútua Rubí, o persones que es trobessin a la comissaria dels Mossos d'Esquadra, que faci arribar el seu testimoni a info@defensalegalbrian.org, i garanteixen el seu total anonimat.