1 de 10

Ja es pot consultar el cens electoral per a les eleccions municipals a Rubí

Les reclamacions es podran fer fins al 17 d'abril

És imprescindible figurar al cens electoral per poder votar | Ajuntament
per Nació, Barcelona | 11 d'abril de 2023 a les 10:39 |

La ciutadania de Rubí ja pot consultar les llistes del cens electoral per a les eleecions municipals del pròxim 28 de maig. El cens es pot consultar fins el dilluns, 17 d'abril, a qualsevol de les Oficines d'Atenció Ciutadana, on també s'hauran de demanar les modificacions corresponents, de 8h a 14.30h; o bé a través de la seu electrònica de l'Institut Nacional d'Estadística (INE), si es disposa del sistema Cl@ve.

Enguany, l'Ajuntament també ofereix la possibilitat de consultar-lo a través del Xatbot de suport municipal. S'hi pot accedir a través de Whatsapp, obrint una convers amb el número 623 196 219, saludar i escriure la consulta; de Telegram, unint-se al grup Suport-Rubí i seguint la mateixa metodologia que per Whatsapp, i a través de la Seu Electrònica, a la part inferior dreta de la pàgina.


En cas de detectar errors o omissions al cens, els ciutadans podran presentar reclamacions a les oficines municipals dins del mateix termini d'exposició, és a dir, fins el 17 d'abril, i un cop resoltes per l'Oficina del Cens Electoral, es disposarà del cens definitiu.

Per poder exercir el dret a vot, és imprescindible figurar al cens electoral, i per això es recomana, especialment a les persones que podran votar per primera vegada i als que han tingut algun problema amb les dades del cens en les darreres eleccions, que verifiquin les seves dades.

 

Participació