Èlia Jiménez, convocada amb la selecció espanyola per disputar la Copa del Món de waterpolo

Les també rubinenques Bea Ortiz i Elena Ruiz (CN Sabadell) i Ariadna Ruiz (CN Sant Andreu) també han viatjat a Rotterdam

Èlia Jiménez, jugadora del CN Rubí
Èlia Jiménez, jugadora del CN Rubí | CN Rubí
Redacció
11 d'abril del 2023
Actualitzat a les 12:36h
Èlia Jiménez, jugadora del CN Rubí, ha entrat a la convocatòria de la selecció absoluta femenina de waterpolo, que de l'11 al 13 d'abril disputarà la primera fase de la Copa del Mon. Espanya ha quedat enquadrada en un grup molt potent, amb Itàlia, la Xina i els Estats Units.

Les espanyoles jugaran tres partits en tres dies: dimarts 11 d'abril a les 14h davant dels Estats Units, dimecres 12 d'abril a les 14h contra Itàlia i dijous 13 d'abril a les 16h davant la Xina. Aquesta primera fase es disputarà a Rotterdam, i la segona serà del 19 al 21 d'abril a Atenes. Les finals seran a Long Beach (EUA), del 23 al 25 de juny.

Si Espanya es classifica primera o segona de grup a Rotterdam, guanyarà el bitllet directament per a les finals, mentre que si queda tercera o quarta haurà de passar per la segona fase final a Grècia.

Miki Oca també ha comptat, per aquest compromís internacional, amb les rubinenques Bea Ortiz i Elena Ruiz, que actualment militen al CN Sabadell, així com amb Ariadna Ruiz, que juga al CN Sant Andreu. La resta de les convocades són Maica García, Laura Ester, Paula Leitón, Judith Forca i Nona Pérez (CN Sabadell); Cristina Nogué (CN Mataró), Martina Terré (CN Sant Andreu), Pili Peña, Paula Camús (CN Terrassa) i Paula Crespí i Paula Prats (CE Mediterrani).