Arrenca el concurs de punts de llibre, enguany dedicat l'Esbart Dansaire de Rubí

El termini per presentar els punts de llibre serà fins al 20 de maig

El Museu Etnogràfic Vallhonrat
El Museu Etnogràfic Vallhonrat | Marta Casas
Redacció
11 d'abril del 2023
Actualitzat el 20 d'abril a les 7:40h
La biblioteca municipal Mestre Martí Tauler organitza enguany el XXVIII concurs de punts de llibre, que en aquesta edició estarà dedicat a l'Esbart Dansaire de Rubí, amb motiu de la celebració del centenari de l'entitat.

L'equipament convida a infants i joves d'entre 5 i 16 anys a fer un dibuix amb qualsevol tècnica artística excepte retoladors fluorescents, imatges animades i lletres en relleu. Els punts han de tenir un format de 21x6 i s'han de presentar en una cartolina blanca. Si es fan amb ordinador, s'han d'acompanyar d'un suport informàtic amb la imatge en resolució mínima 300ppp. Darrere del punt, s'han de fer constar les dades de l'autor (nom, cognoms, telèfon i edat).

El Concurs s'estructura en quatre categories: A (de 5 a 7 anys), B (8 i 9 anys), C (de 10 a 13 anys) i D (de 14 a 16). Els guanyadors de cada categoria rebran un premi, i els seus punts seran repartits entre les persones usuàries de la biblioteca. Tots els punts que es presentin s'exposaran a la Sala Infantil de l'equipament del 23 de juny al 15 de setembre.

El termini per lliurar els punts de llibre per al concurs serà fins al 20 de maig, a la mateixa biblioteca, i l'acte de lliurament de premis serà el 12 de juny, a les 18h, a l'auditori.