Espanya cau davant d'Itàlia i es juga el passi a les finals de la Copa del Món amb la Xina

Les rubienques Ariadna Ruiz, Elena Ruiz i Bea Ortiz anoten sis dels nou gols del combinat espanyol

Elena Ruiz, autora de dos gols
Elena Ruiz, autora de dos gols | RFEN
Redacció
13 d'abril del 2023
Actualitzat a les 12:34h
La selecció espanyola femenina de waterpolo va perder ahir el segon partit de la primera fase de classificació per la Copa del Món, que s'està disputant a Rotterdam. Malgrat un gran debut, amb victòria davant la potent EUA, no va poder superar Itàlia.

Els dos combinats van tenir moments d'avantatge: primer Itàlia, després Espanya, i així fins arribar al 8-9 al final del tercer quart. En el tram final del partit, les italianes van estar molt més encertades i amb un parcial d'1-4 deixaven el marcador definitiu amb 9-13.

Pel que fa a l'actuació de les de Rubí, Ariadna Ruiz va marcar tres gols, Elena Ruiz, dos, i Bea Ortiz, tres. La portera Èlia Jiménez encara no ha tingut minuts en aquesta fase de la competició.

Espanya es jugarà el passi directe a la final aquesta tarda (16h) davant la Xina, i en cas que no, haurà de passar per una segona fase de classificació a Atenes, del 19 al 21 d'abril.