Obert el període per sol·licitar ajuts per als casals d'estiu

Les sol·licituds es poden presentar fins al pròxim 24 d'abril

Un casal d'estiu a Rubí
Un casal d'estiu a Rubí | Ajuntament
Redacció
13 d'abril del 2023
Actualitzat a les 15:51h
Ja es poden sol·licitar les subvencions per als casals d'estiu, que concedeix l'Ajuntament de Rubí a famílies per garantir que tots els nens i nenes de la ciutat hi tinguin accés, independentment de la capacitat econòmica de les seves famílies.

Les sol·licituds es poden presentar fins al 24 d'abril, preferentment en línia a través de la Seu Electrònica o a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) de l’Ajuntament de Rubí situada, al c. Narcís Menard, 13, de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30h h, sense demanar hora. Només caldrà tenir cita prèvia si es vol fer el tràmit presencialment en horari de tarda. Les famílies que tinguin dificultats per formalitzar la sol·licitud poden adreçar-se al punt de suport per a tràmits telemàtics: l’Oficina Municipal d’Escolarització (c. Dr Robert, 20) de dilluns a divendres de 9 a 14.30 h i el Centre Cívic La Cruïlla del Pinar, dimarts de 9 a 12 h i dijous de 10 a 13 h.

Els casals d'estiu, organitzats per les AFA i AMPA de les escoles públiques d'educació infantil i primària, es faran del 3 al 28 de juliol i s'adrecen a infants des de P3 fins a 6è de Primària durant el curs 2022-2023. La subvenció podrà ser del 75% (45 euros cada setmana), del 50% (30 euros cada setmana) o del 25% (15 euros cada setmana), en funció de la renda de la unitat familiar.

Per a resoldre qualsevol dubte sobre aquesta subvenció us podeu adreçar al Servei d’Infància i Educació de l’Ajuntament de Rubí al telèfon 93 588 70 00 ext. 6369 o bé enviar un correu electrònic a educacio@ajrubi.cat. En el cas de rebre l’ajuda, aquesta es farà arribar a l’entitat organitzadora del casal una vegada s’hagi formalitzat la matrícula.