1 de 10
violència de gènere

La víctima de la violació grupal en una nau abandonada va denunciar tres atacs més dels mateixos agressors

Els arrestats, d'entre 20 i 25 anys, s'haurien aprofitat de la seva superioritat física i d'una discapacitat mental de la noia

La investigació dona, de moment, total credibilitat al relat de la víctima | Nació
per Nació, Barcelona | 15 d'abril de 2023 a les 10:12 |
La víctima de la presumpta violació múltiple de Rubí va denunciar tres dels cinc joves que estan en presó provisional als Mossos d'Esquadra per tres agressions sexuals més. Fonts pròximes al cas han detallat que les quatre acusacions totals de la noia s'haurien fet en el mateix moment, tot i que els tres primers atacs s'haurien produït anys enrere, entre el 2021 i el 2022. 

Les dues primeres violacions involucrarien a dos joves que ja coneixien la víctima. De fet, un d'ells és qui la va portar, el desembre de l'any passat, a la nau industrial abandonada on es va materialitzar l'agressió sexual en grup sota la proposta d'anar a fumar marihuana. Segons la informació que ha transcendit, la noia és especialment vulnerable perquè té una discapacitat intel·lectual.
En el lloc de l'últim atac, agents dels Mossos han trobat burilles i un preservatiu brut. Els nois arrestats per aquests fets tenen entre 20 i 25 anys i compten amb antecedents policials. Per la seva força física, tot i que la víctima va intentar fugir de la nau, no va poder fer res per evitar l'agressió.


Tal com recull l'auto, el relat de la noia ha estat constant al llarg de tota la recerca, per això el seu testimoni és, a hores d'ara, el que té més pes. Els investigadors, però, també tenen en compte que la seva versió dels fets està corroborada per "diversos elements externs i objectius". Entre d'altres, el jutge encarregat del cas apunta que un dels seus amics va explicar l'estat d'angoixa en què es trobava la víctima després de la violació, cosa que també queda palesa en els missatges que es van enviar els dies posteriors.

Altres notícies que et poden interessar
 

Participació