Veïns per Rubí presenta la seva llista electoral i el programa a l'Ateneu

Una nova piscina municipal, dues biblioteques secundàries, un Pla local de seguretat o recuperar els Antics Cinemes, algunes de les propostes més destacades de la formació

Toni García presenta el seu programa electoral i la llista
Toni García presenta el seu programa electoral i la llista | Cedida/VxR
Redacció
18 d'abril del 2023
Actualitzat a les 12:56h

Veïns per Rubí
ha presentat aquest dissabte la seva candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig, que encapçalarà l'actual portaveu de la formació, Toni García. L'alcaldable ha destacat que és una llista de persones residents a Rubí i compromeses amb la ciutat, molt transversal i que té l'objectiu de representar diverses sensibilitats.

Pel que fa al programa, Veïns per Rubí ha dividit les propostes que portarà el seu partit en diversos eixos. En primer lloc, proposen reforçar la plantilla municipal, acabar amb el "clientelisme", designar regidors de barris, potenciar les Oficines d'Atenció a la Ciutadania i augmentar la transparència de la contractació pública.

La formació també es compromet a col·laborar amb les entitats del tercer sector, promoure més activitats infantils i familiars, per a persones amb diversitat funcional, revisar el Pla Local d'Habitatge i promoure el comerç local. En matèria d'equipaments, Veïns proposa fee una nova piscina municipal, recuperar els Antics Cinemes, crear un hotel d'entitats, el punt d'informació de l'Antiga Estació i fer dues noves biblioteques. En el marc d'un Pla d'Acció Cultural, la formació proposa recuperar el cinema d'estiu i fer el Rubí del llibre, un gran esdeveniment literari. L'alcaldable també ha parlat de les urbanitzacions, i s'ha compromès a millorar les connexions d'aquestes amb el centre urbà, millorar-ne el manteniment i augmentar els serveis.

Per últim, Veïns ha apostat per fer un Pla de seguretat local i incrementar el cos de la Policia Local fins als 115 o 120 agents.

La llista completa de Veïns per Rubí

1 ANTONI GARCIA BEREA
2 CRISTIAN RUIZ VILLALBA
3 RICARD SARABIA CALVO
4 SÒNIA GÓMEZ NÚÑEZ
5 MERCEDES RODRÍGUEZ ORDÓÑEZ
6 ISMAEL ROQUE RODRÍGUEZ
7 ADRIÁN MARTÍNEZ ZAMORA
8 ASUNCIÓN DONAIRE MERO
9 ANTONIO BARRERA CAMINO
10 MARTA ALONSO BERNAL
11 MONTSERRAT SORIANO RICO
12 MARTA JUAN FERNÁNDEZ
13 JESÚS ANTONIO MAIRAL CAZCARRA
14 CARLOS HERNÁNEZ TOMÁS
15 DANIEL ROMERO DÍAZ
16 MAITANE GABILONDO LÓPEZ
17 DANIEL RUBIO DE LA TORRE
18 JOSÉ LUIS DÍEZ OZORES
19 ANA MARÍA FERNÁNDEZ BALDOVINOS
20 JUAN SÁNCHEZ FERRER
21 CONCEPCIÓN MAÑOSO SANZ
22 MÓNICA SARABIA CALVO
23 FLOR PEÑA MUÑOZ
24 JUAN CARREIRA
25 MARIO NAVARRO BAGÁN
26 ANA GARCÍA AMORÓS
27 AURELIANA GENOVEVA ALONSO BERNAL
28 JOSÉ RUIZ MARÍN
29 DAVID SERRANO SUSÍN
30 JORDI BLANES FABREGAT
31 ERIK MARTÍNEZ ZAMORA
32 SILVIA RODRÍGUEZ RODRÍGUEZ