Laura Borràs visita Rubí per donar suport a la candidatura de Junts

Ivan Vila, candidat de la formació, ressalta la seva aposta per la "cultura i la llengua catalanes" i la "fermesa per la lluita per la independència" des del municipalisme

Laura Borràs, amb membres de Junts Rubí
Laura Borràs, amb membres de Junts Rubí | Cedida/Junts
18 d'abril del 2023
Actualitzat a les 12:56h

Laura Borràs
, presidenta de Junts per Catalunya, ha visitat aquest dissabte Rubí per donar suport a l'alcaldable de la formació, Ivan Vila. Així, Borràs ha "tornat" a la ciutat on té els origens, ja que el seu pare era nascut a Rubí.

En el marc d'una visita al Mercat Municipal, Borràs ha lloat la candidatura d'Ivan Vila, formada per persones molt diverses i amb molta expertesa, i ha reivindicat el paper dels ajuntaments i el municipalisme per assolir la independència. De fet, l'alcaldable ha dit que la seva candidatura és la que millor representa la "fermesa per la lluita per la independència, i la defensa de la llengua i la cultura catalanes", i ha assegurat que serà l'únic vot "netament independentista".

Vila també s'ha referit a la trajectoria de Laura Borràs com a consellera de Cultura, i ha reiterat el compromís de la seva candidatura per les arts escèniques o el patrimoni local, entre d'altres.

Després de la visita al Mercat Municipal, membres de la candidatura i la presidenta han dinat a l'Hostal del Gall, i després han assistit a la tradicional cantada de caramelles de la Unió Coral Rubinenca.
 

Laura Borràs i Ivan Vila assisteixen a la cantada de caramelles Foto: Marta Casas

 

El Parlament, en una "situació d'anormalitat democràtica"

Respecte a la seva situació amb relació a l'escó de diputada i la suspensió com a presidenta del Parlament, Borràs ha assegurat que la cambra catalana es troba en una "situació d'anormalitat democràtica" des del juliol de 2022, i ha acusat la Junta Electoral Central de sumar-se a "l'ofensiva repressiva de l'estat".