ERC proposa més carrils bici i millor connectivitat a Rubí

Els republicans assenyalen les mancances en infraestructures de mobilitat sostenible amb una bicicletada popular

Una trentena de persones participen a la bicicletada d'ERC
Una trentena de persones participen a la bicicletada d'ERC | Cedida/Ràdio Rubí
Redacció
18 d'abril del 2023
Actualitzat a les 15:11h

Una trentena de persones ha participat aquest diumenge en una bicicletada popular organitzada per ERC amb l'objectiu d'assenyalar la manca d'infraestructures per promoure la mobilitat sostenible a la ciutat, i explicar les seves propostes en la matèria.

Darío Peña, número 11 a la llista dels republicans, ha lamentat que el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Rubí, aprovat l'any 2019, no s'hagi executat. "És un projecte que està bé, i que amb quatre millores es podria executar, però no hi ha voluntat política", ha dit. Per la seva banda, Pedro Cancio, president del Club Ciclista de Rubí i número 16 a la llista d'ERC, ha assegurat que Rubí "ha perdut deu anys" en matèria de mobilitat sostenible, i també defensa la implementació del PMUS.

Esquerra, doncs, demana que es facin més carrils bici i que es millori la connectivitat entre diversos punts en un recorregut que han fet pel carril existent a La Llana, un itinerari que han hagut de fer perquè l'Ajuntament va denegar els permisos d'ocupació de la via pública que van sol·licitar per aquesta acivitat.
 

Pedro Cancio i Darío Peña amb el candidat d'ERC, Xavier Corbera Foto: Cedida/Ràdio Rubí