La Policia Local compta amb dos nous sergents i un caporal

Aquestes incorporacions permetran millorar en matèria de planificació i administració

L'alcaldessa rep els nous sergents i el caporal de la Policia Local de Rubí
L'alcaldessa rep els nous sergents i el caporal de la Policia Local de Rubí | Localpres
Redacció
24 d'abril del 2023
Actualitzat a les 12:17h
La Policia Local de Rubí ha incorporat recentment dos nous sergents i un caporal, que permetran al cos local fer un pas endavant en matèria de planificació i administració.

El nomenament dels sergents s'ha fet per un procés de promoció interna, i amb els que es convocaran els pròxims mesos, permetran millorar la planificació de serveis de l'Àrea Operativa del Cos, incrementar la supervisió i suport a les unitats desplegades al territori i a més permetrà impulsar els caporals, la categoria inferior a la cadena de comandament i que substituiran els nous sergents.

Pel que fa al nou caporal, serà Cap de les Unitats d'Atenció Ciutadana i de Policia Administrativa. La seva responsabilitat serà instruir diligències adreçades a l'Autoritat Judicial arran de denúncies en l'àmbit penal o arran de la intervenció policial per delictes contra la seguretat viària o la detenció de persones. Aquesta unitat també s'encarrega de canalitzar les actuacions de la policia local per infraccions administratives de les diverses ordenances a les administracions o serveis corresponents, excepte la de Mobilitat, i proposar inspeccions quan es detectin problemàtiques en aquests àmbits.