Arriba la 6a edició de la cursa «Camina, corre i balla contra el càncer infantil»

Des de la primera edició de la cursa, la iniciativa ha donat 21.000 euros a l'Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu

Presentació de la Cursa contra el càncer infantil a Rubí
Presentació de la Cursa contra el càncer infantil a Rubí | Localpres
Redacció
24 d'abril del 2023
Actualitzat a la 13:16h
Rubí acollirà, el pròxim 14 de maig, la 6a Cursa solidària contra el càncer infantil, organitzada per l'associació benèfica Camina, corre i balla contra el càncer infantil, de la comunitat educativa de l'Escola Balmes. L'any 2015, l'Associació de Famílies d'Alumnes va impulsar aquesta activitat i ara s'ha constituït com a associació benèfica sense ànim de lucre.

L'activitat, com cada any, compta amb el suport de l'Ajuntament de Rubí, i se celebrarà a les pistes d'atletisme de Can Rosés. Les aportacions recaptades es destinaran íntegrament a l'Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu.

L'esdeveniment arrencarà a les 8h, amb el repartiment de dorsals, i a partir de les 9h començarà la cursa d'adults. Les curses infantils seran de 12.30h a 13.45h, i també hi haurà un dinar popular. El programa també inclou una master class de zumba de 10.30h a 12h, i un taller de reanimació cardiopulmonar per a famílies, de 9h a 12h. La inscripció de la cursa per a adults i a la classe de zumba és de 12 euros, i la paella popular, de 5 euros. També hi haurà un dorsal solidari per aquelles persones que vulguin col·laborar amb la iniciativa. Les inscripcions es poden fer en línia a la web de l'entitat o el mateix dia a Can Rosés, si hi ha dorsals disponibles.

Des de la primera edició de la cursa, la iniciativa ha aconseguit donar més de 21.000 euros a l'Hospital Maternoinfantil Sant Joan de Déu.