Rubí obre una Oficina de Mobilitat

El servei disposa d'un telèfon d'atenció al públic, un sistema d'emissió de títols de transport i un espai de recuperació d'objectes perduts

L'Oficina de Mobilitat es troba a la plaça de la Constitució
L'Oficina de Mobilitat es troba a la plaça de la Constitució | Ajuntament de Rubí
Redacció
25 d'abril del 2023
L'Oficina de Mobilitat de Rubí, una de les millores del servei que es van introduir al contracte del servei de bus urbà, ha obert les portes aquest dilluns en un local de la plaça de la Constitució. L'oficina donarà servei a la ciutadania de dilluns a divendres de 8.30h a 13h i de 15h a 18.30h.

Aquest nou servei disposarà d'un telèfon d'atenció al públic, un sistema d'emissió de títols de transport locals amb impressora de targetes, un espai de recuperació d'objectes perduts, una farmaciola i un desfibril·lador.

El servei d'informació a l'usuari facilitarà guies i fulletons del transport urbà, quadres horaris i plànols de la xarxa, i també informarà de desviaments, incidències, serveis especials i alternatives de mitjans de transport. També s'hi podrà obtenir informació a temps real del servei.

Pel que fa als títols de transport, es podran adquirir les targetes de 10 viatges i la T-Estudiant, mentre que les targetes verda i blava es continuaran expedint a l'Oficina d'Atenció Ciutadana fins que l'oficina incorpori la tecnologia per fer-ho. L'Autoritat del Transport Metropolità ha instal·lat, també, maquinària per poder fer bescanvis d'aquesta targeta.