1 de 10

Quant en saps de la política municipal i les eleccions a Rubí?

Demostra els teus coneixements sobre els comicis a la ciutat en un test de set preguntes

Posa't a prova amb un breu quiz sobre política local i eleccions. | Núria Garrido
per Nació, Barcelona | 4 de maig de 2023 a les 14:04 |

Et consideres un expert de la política local de Rubí? O simplement tens interès en les eleccions municipals i vols mesurar els teus coneixements? Atreveix-te amb un breu quiz de set preguntes sobre l'Ajuntament, les últimes eleccions i una mica d'història electoral! El trobaràs aquí, a Nació Polis, el portal més ampli amb totes les dades històriques de les eleccions municipals.
 
Ves al quiz de Rubí 


Selecciona quina creus que és la resposta resposta correcta a cada pregunta, d'entre les quatre opcions possibles i al final sabràs quantes n'has encertat. No et confiïs, que la dificultat va en augment! I si un cop feta, t'han entrat ganes de consultar tota la informació de les eleccions municipals a la ciutat, fes un cop d'ull a totes les seccions de Nació Polis. No te les acabaràs!

Hi trobaràs l'evolució de vots i regidors a cada municipi i comarca, els mapes de primera i segona força, la implantació dels principals partits del país en cada mandat, l'augment del nombre de dones regidores a cada ajuntament i fins i tot el nom de tots els electes en cada elecció i, des del 2003, també els candidats que van quedar fora. I tot això, per als 947 municipis en els 11 comicis celebrats fins ara, incloent informació de les més de 33.000 llistes electorals presentades. I tot això en gràfics, mapes i taules interactives. 

Participació