Adjudicades les obres de les pantalles acústiques a l'AP-7 a l'entorn de Can Vallhonrat

L'actuació se centrarà en un tram de l'autopista que repercutirà en la qualitat de vida dels veïns del barri

Can Vallhonrat tindrà les reivindicades pantalles acústiques
Can Vallhonrat tindrà les reivindicades pantalles acústiques | GSV
Redacció
08 de maig del 2023
Actualitzat a les 18:12h
El Ministeri de Transpors, Mobilitat i Agenda Urbana del Govern espanyol ha adjudicat les obres de protecció acústica al tram de l'AP-7 entre els quilòmetres 157,2 i 158,2, prop del barri de Can Vallhonrat i els de Mas Gener i Can Cabassa de Sant Cugat. Les obres permetran substituir i prolongar les pantalles acústiques per millorar la seva eficiència i reduir l'impacte sonor del gran volum de trànsit, per millorar la qualitat de vida dels veïns. 

Les obres estan incloses al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), que destinarà 302 milions d'euros per a actuacions de sostenibilitat, eficiència energètica i acció contra el soroll a la Xarxa de Carreteres de l'Estat.

Aquesta actuació forma part d'un paquet de quatre obres en les quals el ministeri invertirà 4,9 milions d'euros, i que es faran a l'autovia A-2 a l'alçada d'Abrera, a l'AP-7 també a l'alçada de Montmeló, a l'autopista B-23 a l'alçada d'Esplugues de Llobregat i a l'autovia B-30 al terme municipal de Sant Cugat del Vallès.