L'Ajuntament organitza la segona edició de «Rubí té talent» per Festa Major

Per participar en la iniciativa, impulsada per l'Ajuntament i l'estudi Essentia Beyond Music, s'ha de penjar un vídeo musical a Instagram fins al 31 de maig

La gran final serà una actuació en directe a la plaça Guardiet l'1 de juliol
La gran final serà una actuació en directe a la plaça Guardiet l'1 de juliol | Flickr
Redacció
11 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:36h
L'Ajuntament i l'estudi Essentia Beyond Music organitzarà, en el marc de la Festa Major de Rubí, el concurs Rubí té talent, amb l'objectiu de donar visibilitat als cantants emergents de la ciutat. Per participar-hi, tots els interessats poden publicar les seves cançons en format reelInstagram fins al 31 de maig. L'organització seleccionarà les vint millors propostes d'entre totes les participacions i les republicarà al perfil @RubiTeTalent per tal que la gent pugui atorgar “m’agrades” a les seves preferides.

El concurs està obert a qualsevol persona a partir dels vuit anys, sense necessitat de comptar amb experiència artística prèvia ni cap acreditació formativa - en el cas dels menors d'edat, hauran de comptar amb una autorització materna o paterna i estar acompanyats durant totes les fases del concurs. La participació és gratuïta.

Per participar a la primera fase, cal penjar el vídeo d'una cançó amb l'etiqueta #rubitetalent i mencionant el perfil @RubiTeTalent. És necessari que es pengin des de perfils públics, per tal de garantir-ne la visibilitat, i en els casos que el participant sigui menor de 13 anys, compartir-ho des del perfil dels pares o tutors legals. El 16 de juny s'anunciaran les finalistes escollides pel jurat i les que hagin tingut més "m'agrada" durant la fase de votació popular. Els intèrprets tindran l’oportunitat de defensar les seves cançons en directe el dijous 29 de juny, dins la Festa Major. La mateixa nit s’anunciarà el guanyador o guanyadora triat pel jurat i, seguidament, el públic també n’escollirà el seu favorit o favorita.

El premi del concurs Rubí té talent està valorat en més de 5.000 euros i consisteix en la gravació de dues cançons a l’estudi Essentia Beyond Music i la seva publicació a les diferents plataformes digitals, coaching musical professional i assessorament artístic, la gravació d’un videoclip, una campanya de promoció en xarxes socials, i la preparació del material de premsa i el rider tècnic.

Pel que fa al premi del públic, està valorat en més de 1.000 euros i consisteix en una producció cover amb la base personalitzada a Essentia Beyond Music, la seva publicació a les diferents plataformes digitals i la gravació d’un videoclip a l’estudi.

En la seva primera edició, el concurs Rubí té talent va tenir com a guanyadora la jove Ivette Estaire, que fa només uns dies va publicar el seu primer senzill.