Cs proposa retirar les ajudes socials als delinqüents

L'alcaldable, Roberto Martín, assegura que destinaran recursos a combatre l'exclusió i també a resoldre el problema de la seguretat

La campanya de Cs estarà centrada en combatre la inseguretat
La campanya de Cs estarà centrada en combatre la inseguretat | Cedida/Cs
Redacció
15 de maig del 2023


Ciutadans ha fet una proposta aquest divendres, coincidint amb l'inici de la campanya electoral de les eleccions municipals del 28-M, per retirar les ajudes socials a les persones que cometin delictes, especialment els reincidents. "No permetrem que els delinqüents cobrin de l'Administració", ha dit l'alcaldable de la formació taronja, Roberto Martín.

Segons Martín, aquesta és una mesura "de sentit comú", ja que els delinqüents, que posen en perill la seguretat i el benestar dels altres, "no han de cobrar ajudes que altres famílies que sí que les necessiten per subsistir". En aquest sentit, ha remarcat que el partit lluitarà "contra l'exclusió social" i destinarà recursos i polítiques per erradicar la pobresa i la marginalitat.

L'alcaldable ha recordat que la seguretat és un dels principals problemes que té el municipi, i per això Cs "posarà el focus en la seva millora, perquè els problemes han anat augmentant any rere any", i ha assegurat que "posarem tots els recursos possibles a resoldre un problema que s'està cronificant".