La Irmandade celebra el Dia das Letras Galegas aquest cap de setmana

L'entitat oferirà degustacions gratuïtes de vins, arròs caldós de mariscs, la queimada, patates i formatges

La Festa del pop torna a la Rambla del Ferrocarril
La Festa del pop torna a la Rambla del Ferrocarril | Irmandade Galega
Redacció
15 de maig del 2023
Actualitzat a la 13:51h
La Rambla del Ferrocarril acollirà aquest cap de setmana la Festa do Polbo (festa del pop) que organitza la Irmandade Galega de Rubí per celebrar el Dia das Letras Galegas, enguany dedicat a l'editor Francisco Fernández del Riego.

La festa arrencarà divendres, 19 de maig, amb conferència (19h) i una verbena de nit amenitzada pel grup Jaque. Dissabte, la festa començarà amb un passacarrers de la Irmandade Galega (11.30h), actuacions de dansa (12.30h), vermut musical (14h), i a la nit, una altra gran revetlla amb l'orquestra gallega Salsanera i el grup Jaque, amb queimada al descans.

Diumenge (12h), la jornada arrencarà amb actuacions de música i dansa gallega, una sessió de vermut amb Salsanera (13.45h), el xantar ramblero i un dinar de germanor. A 17h es farà l'entrega de premis del concurs literari del Dia das Letras, seguit de més actuacions de grups de música i dansa gallega i un final de festa a càrrec de l'orquestra Salsanera.

A més del pop, que anirà a càrrec de Pulpalia, també hi haurà paradetes de diversos productes gallecs durant tot el cap de setmana.

Degustacions de productes al llarg de tot el cap de setmana

Una de les principals novetats d'enguany seran les degustacions gratuïtes de productes gallecs durant els tres dies.

Divendres a les 19h es podran tastar vins Ribeiro, i dissabte a partir de les 11.30h, d'arròs caldós de mariscs. A la mitjanit, durant el descans de l'actuació, es farà la tradicional queimada con conxuro.

Diumenge a les 11h hi haurà una degustació de patata gallega (D.O. Baixa Limia), i a la tarda, de formatges gallecs (18h).