Ana M. Martínez: «Amb Salvador Illa de president, Rubí deixarà de ser oblidada per la Generalitat»

El primer secretari del PSC ha visitat la ciutat per donar suport a la candidata i reivindicar les infraestructures necessàries

El secretari general del PSC, Salvador Illa, amb l'alcaldessa de Rubí
El secretari general del PSC, Salvador Illa, amb l'alcaldessa de Rubí | Cedida/Ràdio Rubí
17 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:18h
El primer secretari del PSC, Salvador Illa, ha fet una visita aquest dimarts a Rubí per mostrar el seu suport a l'alcaldessa i candidata socialista a la ciutat, Ana María Martínez. Illa ha fet una passejada pel Mercat Municipal i per l'illa de vianants, i assegura que ha pogut copsar com el plantejament que han fet de la campanya, amb optimisme i realisme, està funcionant.

L'alcaldessa ha aprofitat la visita de l'actual líder de l'oposició al Parlament per tornar a reivindicar les infraestructures que necessita la ciutat, com per exemple la segona estació a La Llana, i ha recordat que totes les forces polítiques de Rubí van signar la Declaració de Can Serra per a reclamar-la novament. "És una infraestructura que tots estem d'acord que és molt necessària per impulsar la segona transformació de la ciutat", ha dit l'alcaldessa.

A més de l'estació, Martínez ha recordat tot el llistat d'equipaments que Rubí reclama a la Generalitat, com l'Hopital, els Jutjats o l'Escola del Bosc - el centre educatiu finalment es construirà el 2026. Amb tot, la candidata socialista ha assegurat que "quan Salvador Illa sigui president de la Generalitat, Rubí deixarà de ser una ciutat abandonada i oblidada per la Generalitat".

Altres elements que formaran part d'aquesta segona transformació de la ciutat són el Balcó de la Riera, una avinguda de l'Estatut pacificada i l'entorn de Pich Aguilera i el Vapor Nou, com ja va explicar Martínez dissabte en el marc de la visita de l'exlehendakari Patxi López.