En Comú Podem es reivindica com la força «transformadora per un Rubí sense complexos»

Jèssica Albiach lloa les polítiques mediambientals i socials que han dut a terme els Comuns en el seu acte central de campanya

Jèssica Albiach acompanya els candidats d'En Comú Podem Rubí en el seu acte central
Jèssica Albiach acompanya els candidats d'En Comú Podem Rubí en el seu acte central | Cedida/David Garcia
Redacció
20 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:30h
En Comú Podem Rubí ha celebrat aquest dijous el seu acte central de campanya, que ha comptat amb la presència de laportaveu d'ECP al Parlament, Jèssica Albiach, i en què la candidatura s'ha reivindicat com l'opció de "transformació" de la ciutat amb les polítiques mediambientals, socials i de participació ciutadana, les tres regidories que han assumit des de l'inici del mandat els tres actuals regidors de la formació: l'alcaldable, Andrés Medrano; la número 2 de la llista, Ànnia Garcia, i la número 3, Elena Montesinos.

El lema de la candidatura, Rubí sense complexos, ha ressonat amb força durant tot l'acte. I és que aquest és l'objectiu d'En Comú Podem a Rubí, que la ciutat sigui exemple de les polítiques sostenibles i inclusives, amb projectes com Rubí Brilla o l'Oficina de Drets Energètics; o les diverses iniciatives en matèria d'habitatge que s'han anat desenvolupant mentre al Congrés es treballava per aconseguir la nova Llei d'Habitatge.

La transformació pretesa pels comuns passa per aconseguir més espais per als joves, suport al comerç local, millorar les polítiques de transparència i lluitar contra l'obertura de nous abocadors a la ciutat. A més, En Comú Podem ha fet públiques algunes de les propostes més importants: construir un gran parc verd a l'entorn del Castell o aconseguir la reserva d'un 30% d'habitatge social en les noves promocions de pisos que es facin a la ciutat.

L'acte s'ha celebrat a la plaça Neus Català i Pallejà, antiga plaça Nova de Les Torres, que s'ha rebatejat amb el nom de la militant antifeixista a iniciativa dels Comuns durant aquest mandat.