El PP de Rubí presenta el seu programa electoral

Cayetana Álvarez de Toledo i Alejandro Fernández acompanyen el candidat popular a Rubí

Un centenar de persones assisteixen a l'acte del PP a Rubí
Un centenar de persones assisteixen a l'acte del PP a Rubí | Cedida/Patri Díaz
Redacció
23 de maig del 2023
El Partit Popular ha presentat aquest dissabte el seu programa electoral, en el que ha sigut l'únic acte de campanya que ha celebrat el partit i que ha comptat amb un centenar d'assistents. Juan José Giner, candidat dels populars, ha estat acompanyat de Cayetana Álvarez de Toledo i Alejandro Fernández, diputada al Congrés per Barcelona i president del PP català respectivament.

"L'ADN del Partit Popular és la llibertat, la convivència, la cultura de l'esforç, la baixada d'esforços i els principis cristians", ha dit Giner. Pel que fa al programa electoral, el PP el basa en quatre eixos: la seguretat ciutadana, l'ordre i la bona gestió, l'urbanisme i els ajuts a autònoms i les famílies.

En matèria de seguretat, una de les propostes destacades és el trasllat de la comissaria de la Policia Local a l'edifici del Rubí Forma, "un dels barris amb més delinqüència de Catalunya", cosa que permetria "acostar la Policia al ciutadà", o crear una Oficina Anti-Okupa entre altres.

Un altre dels eixos fa referència a la gestió de l'administració municipal, que volen fer més àgil i més propera. "A Rubí no falla el municipi ni els rubinencs, falla el govern i la seva gestió".

El PP ha posat èmfasi també en el nou planejament urbanístic, en el qual asseguren que treballaran per tal d'afavorir l'atracció d'inversions i empreses, i formar els rubinencs perquè hi puguin treballar, amb la qual cosa puguin consumir al comerç local i aquest tingui més dinamisme. "Sabem que un bon planejament urbanístic millorararà la qualitat de vida dels rubinencs".

Finalment, i pel que fa als ajuts a treballadors autònoms i famílies, Giner té molt clar que "a l'autònom se l'ha d'ajudar perquè pugui convertir la seva idea en un negoci". Algunes mesures que proposa són reduir l'IBI del domicili fiscal, constituir una Oficina d'Atenció a l'Autònom, deduir impostos a les empreses que contractin rubinencs; i pel que fa a les famílies, els populars proposen crear un servei d'acollida o "Bon dia" gratuït per a les famílies que ho necessitin, aplicar deduccions de l'IBI a famílies nombroses sense tenir en compte la renda, entre d'altres.

Juan José Giner també ha assegurat que "no he vingut a servir-me de la política, sinó a servir als rubinencs".

Alejandro Fernández, president del PP de Catalunya, ha destacat la importància dels populars per "deixar enrere governs socialistes i separatistes", i en clau municipal, ha defensat que el PP a Rubí tindrà la clau de la governabilitat, ja que confien plenament en el seu candidat.

Pel que fa a la diputada Cayetana Álvarez de Toledo, també ha vist en el 28 de maig un preludi del que servirà per "posar fi al sanchisme", que amb pactes amb partits com ERC o Bildu "vol liquidar l'ordre constitucional espanyol del 78".