Ciutadans reclama l'ampliació del Centre d'Educació Especial de Ca n'Oriol

El diputat Carlos Carrizosa ha acompanyat l'alcaldable, Roberto Martín, a visitar les instal·lacions

Roberto Martín i Carlos Carrizosa demanen l'ampliació del CEE Ca n'Oriol
Roberto Martín i Carlos Carrizosa demanen l'ampliació del CEE Ca n'Oriol | Cedida/Cs
Redacció
25 de maig del 2023
Actualitzat a les 11:23h

El diputat de Ciutadans Carlos Carrizosa ha visitat aquest dimecres el Centre d'Educació Especial de Ca n'Oriol per exigir les millores que necessiten les instal·lacions, una tipologia de centre educatiu que la formació taronja creu que la Generalitat vol eliminar amb "l'excusa" de l'escola inclusiva.

Un extrem amb el qual Carrizosa no està d'acord, ja que hi ha alguns alumnes que no poden assistir a centres convencionals i que, per tant, fa necessària l'existència dels d'educació especial. Així, cal apostar per aquesta tipologia d'equipaments i garantir que compleixin els requisits per als alumnes amb necessitats educatives especials. "Li demanaria al Sr. Cambary que vingués a ca n’Oriol, ningú pot venir aquí, veure el que hi ha i dir que no fa falta més", ha dit el diputat.

L'alcaldable de Cs, Roberto Martín, ha demanat al consistori que construeixi l'ampliació projectada i anunciada, i reclama a la Generalitat que planifiqui una nova ampliació. Segons Martín, és "urgent" que el centre compti amb aquesta ampliació, com van reclamar els usuaris el passat mes de novembre.