1 de 10
Eleccions municipals Rubí 2023

Recta final de la campanya electoral a Rubí: últims actes de partit

Falten menys de 48 hores per a les eleccions municipals

Últims actes de la campanya electoral de les municipals 2023 | RubiTV.cat
per RubiTV.cat, Rubí | 26 de maig de 2023 a les 20:56 |

Els partits polítics de Rubí han aprofitat les últimes hores de campanya electoral per fer els actes finals i tenir els últims contactes amb la ciutadania abans de la jornada de reflexió i la jornada electoral.


Així, pràcticament tots els partits amb representació i sense han estat al carrer i a les xarxes socials aquesta tarda.

PSC

Els socialistes han organitzat una carpa de fi de campanya a la plaça del Doctor Guardiet, amenitzada pel punxadiscs Juli de Alonso
 

La carpa del PSC a la plaça Doctor Guardiet Foto: Cedida/David Garcia

ERC

L'acte de tancament de la campanya dels republicans ha esta una xocolatada a la plaça de la Constitució. ERC va fer ahir la seva última roda de premsa amb propostes, en concret sobre el verd urbà: la formació ha estat especialment crítica en aquest aspecte, ja que denuncia que falten uns 13.000 arbres per arribar als estàndards d'una ciutat de 80.000 habitants. Si governa, Corbera ha promès 4.000 nous arbres en els pròxims 4 anys.

 

Acte final d'ERC a la plaça de la Constitució Foto: Cedida/ERC Rubí

En Comú Podem

Els Comuns han fet una trobada a la Sala Neus Català per trobar-se amb simpatitzants i agrair-los el suport durant la campanya. Ahir, els Comuns van explicar la seva última proposta de campanya: un Pla Director d'Àrees d'Esbarjo per a Gossos, la construcció de noves àrees d'esbarjo per arribar a tots els barris de Rubí i potenciar la regidoria de benestar animal, que durant aquest mandat ha estat sota la responsabilitat de l'alcaldable Andrés Medrano, i ha aconseguit desenvolupar un Pla de Benestar Animal i ha creat la Taula del Benestar Animal amb la implicació de partits polítics i entitats.
 

Ciutadans

Ciutadans ha instal·lat la seva última carpa de campanya al barri de Can Fatjó, on ha estat informant sobre el seu projecte al veïnat que s'hi ha volgut acostar.
 

Ciutadans ha fet l'última carpa informativa a Can Fatjó Foto: Cedida/David Garcia

Veïns per Rubí

La formació d'independents ha instal·lat la seva darrera carpa a la plaça de l'Onze de setembre.
 

Veïns per Rubí, a la plaça Onze de setembre Foto: Cedida/David Garcia

AUP

L'Alternativa d'Unitat Popular ha tancat la campanya amb un acte d'agraïment a la seva militància per tot l'esforç fet durant aquests últims quinze dies però també al llarg de tot el mandat.
 

Fragment d'un vídeo d'agraïment a les persones que han treballat en aquesta campanya Foto: Cedida/AUP

Junts Rubí

Les últimes hores de la campanya municipal de Junts s'han viscut molt intensament a les xarxes socials. La formació ha fet, com pràcticament cada dia, una paradeta informativa, però ha volgut destacar alguns missatges que li han fet arribar diverses espases del partit, entre els quals hi ha l'expresident Carles Puigdemont. També han fet públics vídeos de suport Míriam Nogueras, diputada al Congrés; Jordi Turull, secretari general de Junts per Catalunya; Xavier Trias, alcaldable per Barcelona.
 

Última paradeta de Junts Rubí, a l'illa de vianants Foto: Cedida/Junts Rubí

PP

El Partit Popular, que ha celebrat un únic acte de campanya però ha tingut molta presència al carrer amb les carpes informatives, ha instal·lat l'última a la plaça del Doctor Pearson.
 

Acte final de campanya del PP Foto: Cedida/David Garcia

 

Participació