La UP Les Torres - Rubí, campiona d'Espanya de tripletes

Quique Catalán, Víctor García, "Rume" i Quimet Medina derroten La Florida, el Turó A, el Turó B i La Salceda i es fan amb el títol

La UP Les Torres - Rubí, campions d'Espanya de tripletes
La UP Les Torres - Rubí, campions d'Espanya de tripletes | Cedida/UP Les Torres - Rubí
Redacció
31 de maig del 2023
Actualitzat a les 10:26h
Aquest cap de setmana, la UP Les Torres - Rubí s'ha proclamat campiona d'Espanya de tripletes amb l'equip format per Quique CatalánVíctor GarcíaF. Javier Reina "Rume" i Quimet Medina, que havia aconseguit la classificació gràcies al subcampionat de Catalunya el febrer passat.

La tripleta s'ha desplaçat a Isla Cristina, a Huelva, on van iniciar el campionat passant en segon lloc el tall de la fase de grups. A vuitens de final van guanyar a l'equip gallec La Florida, i als quarts van superar els vigents campions, el Turó A, de les Balears. A semifinals, van vèncer l'altre equip mallorquí, el Turó B.

La Salceda, de Múrcia, va ser el rival dels rubinencs a la final del Campionat. La partida va ser molt competida i, fins a les darreres jugades, el resultat va ser molt igualat fins que la UP va aconseguir un petit avantatge, que van mantenir fins arribar al 13-9 final.

Cal destacar que entre els quatre primers classificats hi ha El Prat, que va perdre la segona semifinal contra La Salceda, on hi ha dos exjugadors de Rubí.