Núria Espert passarà per Rubí amb «La isla del aire», l'espectacle del seu comiat

Espert, Vicky Peña, Teresa Vallicrosa, Miranda Gas i Candela Serrat interpreten aquest text d'Alejandro Palomas, sota la direcció de Mario Gas

Núria Espert és la protagonista de 'La isla del Aire', que es podrà veure el 3 de juny
Núria Espert és la protagonista de 'La isla del Aire', que es podrà veure el 3 de juny | Pau Cortina/ACN
Redacció
31 de maig del 2023
Actualitzat a les 17:45h
El Teatre Municipal La Sala acollirà, el pròxim 1 de novembre, La isla del aire, l'obra amb què l'actriu Núria Espert s'acomiadarà dels escenaris de manera definitiva després de tota una vida dedicada a la professió. Espert, de 87 anys, va iniciar la seva carrera amb 13 i des d'aleshores ha treballat al teatre i l'òpera.

La isla del aire és un text d'Alejandro Palomas que arriba als teatres sota la direcció de Mario Gas i la interpretació de Núria Espert, Vicky Peña, Teresa Vallicrosa, Miranda Gas i Candela Serrat. La història s’ubica a Menorca, on una família de cinc dones, guiades per la vella Mencía (la matriarca de la família), s’endinsen en un viatge en barca a la Isla del Aire. La desaparició de l’Helena, la neta gran de la Mencía, es ben present en el pensament de la família i, durant aquesta excursió, la Mencía obligarà les seves filles i netes a enfrontar-se a la veritat i als secrets que oculten.

Les entrades per veure la funció a Rubí (1 de novembre a les 18.30h), es posaran a la venda el pròxim divendres, 2 de juny.

Núria Espert, a més de treballar en teatre i òpera, ha ocupat càrrecs de responsabilitat, com el de directora del Centro Dramático Nacional. L'any 1983 va ser guardonada amb la Creu de Sant Jordi i el 2015, amb el Premi Nacional de Cultura.