El projecte «Juguem i Respectem» arriba a la plaça Onze de Setembre

La iniciativa arrencarà aquest 1 de juny i fins al 20 de juliol

La plaça Onze de Setembre acollirà la iniciativa «Juguem i Respectem»
La plaça Onze de Setembre acollirà la iniciativa «Juguem i Respectem» | Localpres
Redacció
01 de juny del 2023
Actualitzat a les 10:35h
El projecte Juguem i respectem es durà a terme també a la plaça Onze de Setembre a partir d'aquest mes de juny i fins al 20 de juliol. La iniciativa va arrencar al mes d'abril a les places Neus Català i de la Constitució, i ara s'amplia a una plaça molt propera a les escoles Montserrat, Schola i Pau Casals, i en què conviuen diversos usos: jocs a l'aire lliure per als infants que surten dels centres educatius, terrasses d'establiments de restauració, compres als comerços de la zona, bancs per seure per als adults... 

Així, el Juguem i respectem respon als mateixos objectius que a Les Torres: esdevenir una eina educativa, lúdica i afavoridora d’una bona convivència i del civisme a l’espai públic. La maleta de jocs de la proposta, en aquest cas, sortirà els dimarts i els dijous de 17.30h a 20.30h a partir d'aquest dijous. L’establiment que col·labora amb el projecte i guarda la maleta per tal que aquest pugui desenvolupar-se a la plaça és L’Onze Lounge Coffee.

Aquest dijous, els alumnes de les escoles Pau Casals i la Schola coneixen la proposta de part de l'empresa Creàctium als mateixos centres educatius, i a partir de la tarda es posarà en marxa oficialment a la plaça. Durant l'estiu, la proposta estarà activa fins al 20 de juliol i després de les vacances escolars, es reprendrà el 5 de setembre i fins al 2 de novembre.