Rubí posa en marxa un projecte de suport a famílies joves en situació social fràgil

Hi ha diverses accions: un espai terapèutic individual, experiències de grup i acompanyament a domicili

Així és l'espai familiar Creixença situat a la Biblioteca Municipal
Així és l'espai familiar Creixença situat a la Biblioteca Municipal | Ajuntament de Rubí
Redacció
01 de juny del 2023
Actualitzat a les 12:21h
Els Serveis Socials de l'Ajuntament de Rubí han posat en marxa Fem família, un projecte pilot d'acompanyament i suport a les famílies joves menors de 25 anys en situació social fràgil amb infants de fins a un any. La iniciativa està subvencionada per la Diputació de Barcelona i pretén crear vincles sans i segurs entre pares, mares i fills per prevenir futures problemàtiques. 

Així, l'objectiu del projecte és promoure el benestar emocional de la família mitjançant el benestar de cadascun dels seus membres, combinant l'atenció social amb la facilitació d'experiències vitals compartides que ajuden a trencar les soledats no desitjades, abordant la vulnerabilitat social de manera preventiva, posant el focus en el benestar emocional i com hi influeixen les relacions personal.

El projecte s'articula en diverses accions: un espai terapèutic individual, experiències de grup i acompanyament a domicili. Totes es duen a terme des d'una perspectiva positiva, que s'enfoca en les capacitats i possibilitats dels nous pares i mares, per sobre de les mancances. 

Les famílies participants són proposades per la xarxa de serveis de salut i de serveis socials de la ciutat. Les sessions es fan tots els dilluns a l'Espai Creixença de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.