La Década Prodigiosa, una de les noves confirmacions de la Festa Major de Rubí 2023

María Peláe, La Habitación Roja i Meneo i Axel Pi completen el cartell del festival Rrandom, que se celebra en el marc de la celebració de Sant Pere

Els nous membres de la Década Prodigiosa
Els nous membres de la Década Prodigiosa | Promocional
Redacció
01 de juny del 2023
Actualitzat a les 19:13h
L'Ajuntament de Rubí ha confirmat aquest dijous les sis noves confirmacions al festival Rrandom, que se celebra en el marc de la Festa Major de Rubí: La Década Prodigiosa, María Peláe, La Habitación Roja i Meneo i Axel Pi, a més de 70’s Festival i el concert de Los40 On Tour completaran el cartell dels concerts que hi haurà a Rubí del 26 de juny al 3 de juliol.

Com ja va anunciar l'alcaldessa fa tot just una setmana, tots els concerts seran gratuïts però caldrà reservar entrada per veure aquells que se celebren en espais amb aforament limitat, com La Sala o l'amfiteatre del Parc del Castell. La resta dels concerts seran a l'Escardívol o bé a l'ARTBORÈTUM, a l'arborètum del Castell.

Aquests artistes se sumen als primers noms que es van anunciar de manera oficial el passat 22 de maig: Bustamante, Los Secretos, la Mala Rodríguez, Búhos, Coco i Versión Imposible.

Hi haurà ampliació